Použito bylo: 70 g ovoce na 100 g hotových výrobků.
Nutriční hodnoty na 100 g hotového výrobku:
- Energie: 1175 kcal 276 kj
- Bílkoviny: 0,7 g
- Lipidy 0,3 g
- z toho nasycené 0,07 g
- Sacharidy 63 g
- z toho cukry 62 g
- Sodík 0,1 g
Kromě mandarinkové marmelády nabízíme širokou škálu produktů, vše zpracované čerstvé a řemeslnými metodami s nezaměnitelnou chutí, jako jsou ovocné šťávy, sezónní ovocné džemy a marmelády, rajčatové protlaky, krémy, med a zavařeniny v oleji.
Hlavním cílem aktivity je zvýraznění chutí a plodů Kalábrie, zejména těch zvláštních a obvykle méně známých, jako je bergamot, ovoce s mnoha blahodárnými vlastnostmi, jedinečné a kyselé jako celé kalábrijské území.
Na stoly přinášíme originální produkty vysoké kvality, které pocházejí z pečlivého a kontrolovaného výběru surovin.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.